Teknoloji

Vivo X100s, AnTuTu test sonuçlarında rakiplerini ezdi geçti

Çinli teknoloji devi Vivo’nun yeni Vivo X100S modelini yakında piyasaya sürmesi beklenirken, şirketin ürün müdürü Han Boxiao’dan sürpriz bir paylaşım geldi. Han Boxiao, Weioba’da yaptığı paylaşımla merakla beklenen akıllı telefonun AnTuTu sonuçlarını paylaştı.

Weibo gönderisinde, cihazın Pro yerine X100s olduğu ve amiral gemisi MediaTek Dimensity 9300+ SoC tarafından desteklendiği görülüyor. Söz konusu paylaşımda işlemci, Geekbench 6’da tek çekirdekte 2.313, çok çekirdekte ise 7.743 puan aldı.

Bununla birlikte telefon, AnTuTu kıyaslamasında ise 2.305.267 gibi yüksek bir puan alarak listedeki diğer rakiplerini tabiri caizse ezip geçti.

Test sonuçlarının yanı sıra Han, telefonun görüntü düzenleme için yapay zekayı destekleyeceğini de açıkladı. Bunun için Weibo profilinde beş fotoğraf paylaşan Vivo, paylaştığı fotoğraflardan yalnızca yeşil renkli son fotoğrafın gerçek olduğunu, diğerlerinin ise yapay zeka tarafından oluşturulduğunu iddia etti. Vivo’nun paylaştığı fotoğraflara hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

Vivo X100s eğer bir aksilik olmaz ise Mayıs ayında piyasaya sürülecek. Yonga setinin Vivo X100 cihazlarındaki temel fark olması beklenirken, S serisinin bir Ultra model ile piyasaya sürülmesi bekleniyor.

cukurcahaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu